Stukadoor nodig in Eindhoven of omgeving?

Stukadoor nodig in Eindhoven

voor uw stucwerk?
Stucadoor040 - Totaalafbouw is een erkend lid van de Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven.
NOA afbouwgarantie

Stukadoor nodig in Eindhoven?

Transparante prijzen

Wij hanteren duidelijke en concrete tarieven. U betaald wat er onderling is afgesproken volgens de offerte/factuur.

Duidelijke communicatie

U weet waar u aan toe bent bij ons! Wij maken en houden ons aan de gemaakte afspraken, prijzen en oplevering.

Kwaliteitsgericht

Wij kijken kritisch naar de uitvoering van onze werkzaamheden. Kwaliteit, stipt en secuur te werk gaan is een vereiste voor ons!

Stukadoor nodig in Eindhoven voor uw woning of bedrijfspand? Stukadoorsbedrijf Stucadoor040 - Totaalafbouw verricht alle stucwerkzaamheden door geheel Nederland.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, dat zich bezighoudt met alle stucwerk in Eindhoven en omgeving. Geen project is ons te groot of complex. Wij gaan graag de uitdaging aan!

Bent u op zoek naar een stukadoor in Eindhoven voor uw stucwerk in huis, bedrijfspand of uniek project? Wij beheersen de kennis en hebben jarenlange ervaring opgedaan.

Stucadoor040-Totaalafbouw hecht veel waarde aan concrete en transparante communicatie met onze klanten. Onze tarieven die wij hanteren voor onder andere stucwerk, schilderwerk of het plaatsen van tegels, zijn zeer aantrekkelijk. Daarbij gezegd te hebben, dat wij enkel werken met materialen van top kwaliteit.

Stucadoor040 - Totaalafbouw is de geschikte partij voor al uw werkzaamheden.
Wij zijn werkzaam door geheel Nederland en zeer flexibel met onze planning. Aangezien wij voldoende vakmensen hebben, kunnen wij op korte termijn met uw project van start gaan.
Onze diensten

Heeft u een stukadoor nodig in Eindhoven of omgeving?

  • Concurrende prijzen
  • Hoge kwaliteit
  • Snelle beschikbaarheid
  • Duidelijke afspraken
  • +300 Tevreden klanten
  • Garantie op ons werk

Stucadoor040 – Totaalafbouw in Eindhoven, komt graag met u in contact om uw werkzaamheden op korte termijn uit te voeren. Wij werken door geheel Nederland en komen geheel vrijblijvend bij u langs. Nadat wij alles correct hebben opgemeten, maken wij concrete afspraken met u. Zo weet u waar u precies aan toe bent. Omdat wij met duidelijke afspraken werken, weet u wanneer de oplevering zal plaatsvinden.

UITSTEKEND
62 recensies op
Maria
Maria
23/01/2023
Voor de derde keer zijn de mannen van 040 totaal afbouw weer geweest in onze huis in Duitsland, ondanks de slechte muren is het super strak geworden. 040 totaal afbouw jullie zijn weer jullie afspraken na gekomen en zelfs meer gedaan dan dat er afgesproken was. Tot de laatste minuut Topwerk, Topmensen, Topbedrijf, Wat mij en mijn vrouw betreft een dikke 10 Hopelijk komen jullie een keer bij ons overnachten in onze pension maar dan niet om te werken maar om lekker te genieten van de moezel. Heel veel dank Ferud en team
Jan Vroenhoven
Jan Vroenhoven
14/01/2023
Op 11-01 ano 2023 heeft stukadoor 040 bij ons de gehelen verdieping gestucte Zeer tevreden over de kwaliteit en de service van het team.
Ilona Groen
Ilona Groen
09/01/2023
Top werk!! Ferud en zijn team komen afspraken na, werken super netjes! Muren zien er super goed en strak uit. Ook na het werk alles heel netjes opgeruimd en schoon achter gelaten. Vakmannen!
Wout de Wit
Wout de Wit
05/01/2023
2 jaar geleden de beneden verdieping laten stucadoren. Deze week was de bovenetage aan de beurt. Tweemaal toe, 100 punten. Afspraken zijn helder, super strak en glad stucwerk. Naderhand een controle rondje, tot iedereen tevreden is. Super aardig mannen. Aanrader!
Rosita Floothuis
Rosita Floothuis
04/01/2023
Op mijn aanvraag werd heel snel gereageerd.. duidelijk welke werkzaamheden er gedaan werden, de duur vd werkzaamheden en de kosten. Het geleverde stucwerk is super netjes gedaan, een complete boven verdieping in 1 dag. Een echte aanrader! 👍
K E
K E
23/12/2022
Kan iedereen oprecht adviseren om deze heren in te schakelen als je jouw huis wilt renoveren. Ze hebben mijn huis van top tot teen aangepakt en ben enorm blij met de resultaat. Komen afspraken na, betaalbare prijzen en werken erg netjes. Dankjewel heren!
Bas S.
Bas S.
23/12/2022
Zeer tevreden met het werk van stucadoor040, vakmensen die zeer snel schakelen en strak werk leveren. Aardige mensen bovendien
Saskia De Haas
Saskia De Haas
19/12/2022
Dit weekend bij ons gestuced. Komt afspraken na, mooi afgewerkt. Aanrader.
Robert
Robert
11/12/2022
De mannen van 040stucadoor hebben bij ons de gehele boven verdieping, schouw en hal gestuct. Ontzettend vriendelijke, rustige mannen, die gewoon ontzettend hard doorwerken (te vaak koffie aanbieden hoeft niet, want eersten werken, werd dan gezegd), snel, maar ongelofelijk goed en strak. Erg tevreden over het geleverde werk. Mannen die hun vak verstaan en waar je op kunt bouwen!

Stukadoor nodig in Eindhoven?

Waarom u voor ons kiest?
De vakmensen van Stucadoor 040 - Totaalafbouw leveren top kwaliteitswerk en denken graag mee met uw wensen en verwachtingen. Wij werken met vooraf duidelijk afgesproken tarieven en oplevering, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Wij werken alleen met A-merk materialen, die inbegrepen zijn in de prijzen. Velen klanten gingen u voor, die zeer tevreden zijn over onze diensten. 
Woonkamer stuken
Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf en lid van de Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven.
Stukadoor nodig?
Stukadoorsbedrijf Stucadoor040