Stukadoor nodig in Eindhoven of omgeving?

Stukadoor nodig in Eindhoven

voor uw stucwerk?
Stucadoor040 - Totaalafbouw is een erkend lid van de Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven.
NOA afbouwgarantie

Stukadoor nodig in Eindhoven?

Transparante prijzen

Wij hanteren duidelijke en concrete tarieven. U betaald wat er onderling is afgesproken volgens de offerte/factuur.

Duidelijke communicatie

U weet waar u aan toe bent bij ons! Wij maken en houden ons aan de gemaakte afspraken, prijzen en oplevering.

Kwaliteitsgericht

Wij kijken kritisch naar de uitvoering van onze werkzaamheden. Kwaliteit, stipt en secuur te werk gaan is een vereiste voor ons!

Stukadoor nodig in Eindhoven voor uw woning of bedrijfspand? Stukadoorsbedrijf Stucadoor040 - Totaalafbouw verricht alle stucwerkzaamheden door geheel Nederland.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, dat zich bezighoudt met alle stucwerk in Eindhoven en omgeving. Geen project is ons te groot of complex. Wij gaan graag de uitdaging aan!

Bent u op zoek naar een stukadoor in Eindhoven voor uw stucwerk in huis, bedrijfspand of uniek project? Wij beheersen de kennis en hebben jarenlange ervaring opgedaan.

Stucadoor040-Totaalafbouw hecht veel waarde aan concrete en transparante communicatie met onze klanten. Onze tarieven die wij hanteren voor onder andere stucwerk, schilderwerk of het plaatsen van tegels, zijn zeer aantrekkelijk. Daarbij gezegd te hebben, dat wij enkel werken met materialen van top kwaliteit.

Stucadoor040 - Totaalafbouw is de geschikte partij voor al uw werkzaamheden.
Wij zijn werkzaam door geheel Nederland en zeer flexibel met onze planning. Aangezien wij voldoende vakmensen hebben, kunnen wij op korte termijn met uw project van start gaan.
Onze diensten

Heeft u een stukadoor nodig in Eindhoven of omgeving?

  • Concurrende prijzen
  • Hoge kwaliteit
  • Snelle beschikbaarheid
  • Duidelijke afspraken
  • +300 Tevreden klanten
  • Garantie op ons werk

Stucadoor040 – Totaalafbouw in Eindhoven, komt graag met u in contact om uw werkzaamheden op korte termijn uit te voeren. Wij werken door geheel Nederland en komen geheel vrijblijvend bij u langs. Nadat wij alles correct hebben opgemeten, maken wij concrete afspraken met u. Zo weet u waar u precies aan toe bent. Omdat wij met duidelijke afspraken werken, weet u wanneer de oplevering zal plaatsvinden.

UITSTEKEND
142 recensies op
Marc de Haan
Marc de Haan
06/05/2024
Hele woonkamer (110 M) gestuct in een dag ! Mooi glad opgeleverd en overgangen naar kozijnen prima afgewerkt. Vakwerk !
menno
menno
01/05/2024
Top werk! Mijn tuinhuis is strak gestucd, zelfs binnen een week.
Britte Boelens
Britte Boelens
01/05/2024
Ik had op korte termijn een stukadoor nodig voor de gehele woning. Ferud communiceert duidelijk, geeft een scherpe prijs en komt alle afspraken na. Zijn team is vriendelijk en zij werken nauwkeurig. Ik raad Stucadoor 040 bij iedereen aan!
Salina Sanders
Salina Sanders
21/04/2024
Eerst laten stucen en nu de tegels laten zetten. Super strak en netjes gemaakt! Erg tevreden mee! De mannen komen netjes op tijd en hebben zichtbaar plezier in hun werk. Voor de volgende klus komen we zeker terug!
Bart van Roozendaal
Bart van Roozendaal
09/04/2024
Reageren snel, komen snel met een offerte en maken de klus spoedig in orde. Prettige mannen om in huis te hebben, werken netjes en het resultaat mag er zijn!
Richie Bah
Richie Bah
01/04/2024
Top samenwerking ! Heel secure en betrouwbaar.
Marjolein Verge
Marjolein Verge
07/03/2024
Fantastisch werk afgeleverd. Komt zijn afspraken na en werkt netjes en nauwkeurig. Is zeer flexibel als dat nodig is ivm de afwijkingen in de verbouwing. Voor ons een echte aanrader.
Jess Will
Jess Will
04/03/2024
Wij zijn echt tevreden! Ze konden snel komen en het is superstrak gestuct! Ferud en zijn werknemers zijn heel vriendelijk!
Petra Kluijtmans
Petra Kluijtmans
02/03/2024
Mooi vakwerk geleverd, onze lelijke kamermuur ziet er nu strak uit. Bij een volgende klus zullen we zeker weer Ferud en zijn team contacten.
Azad Demir
Azad Demir
25/02/2024
Super bedrijf,komen afspraken na en alles netjes achtergelaten dankjewel voor jullie goeie service

Stukadoor nodig in Eindhoven?

Waarom u voor ons kiest?
De vakmensen van Stucadoor 040 - Totaalafbouw leveren top kwaliteitswerk en denken graag mee met uw wensen en verwachtingen. Wij werken met vooraf duidelijk afgesproken tarieven en oplevering, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Wij werken alleen met A-merk materialen, die inbegrepen zijn in de prijzen. Velen klanten gingen u voor, die zeer tevreden zijn over onze diensten. 
Woonkamer stuken
Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf en lid van de Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven.
Stukadoor nodig?
Stukadoorsbedrijf Stucadoor040