Stukadoor nodig in Eindhoven of omgeving?

Stukadoor nodig in Eindhoven

voor uw stucwerk?
Stucadoor040 - Totaalafbouw is een erkend lid van de Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven.
NOA afbouwgarantie

Stukadoor nodig in Eindhoven?

Transparante prijzen

Wij hanteren duidelijke en concrete tarieven. U betaald wat er onderling is afgesproken volgens de offerte/factuur.

Duidelijke communicatie

U weet waar u aan toe bent bij ons! Wij maken en houden ons aan de gemaakte afspraken, prijzen en oplevering.

Kwaliteitsgericht

Wij kijken kritisch naar de uitvoering van onze werkzaamheden. Kwaliteit, stipt en secuur te werk gaan is een vereiste voor ons!

Stukadoor nodig in Eindhoven voor uw woning of bedrijfspand? Stukadoorsbedrijf Stucadoor040 - Totaalafbouw verricht alle stucwerkzaamheden door geheel Nederland.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, dat zich bezighoudt met alle stucwerk in Eindhoven en omgeving. Geen project is ons te groot of complex. Wij gaan graag de uitdaging aan!

Bent u op zoek naar een stukadoor in Eindhoven voor uw stucwerk in huis, bedrijfspand of uniek project? Wij beheersen de kennis en hebben jarenlange ervaring opgedaan.

Stucadoor040-Totaalafbouw hecht veel waarde aan concrete en transparante communicatie met onze klanten. Onze tarieven die wij hanteren voor onder andere stucwerk, schilderwerk of het plaatsen van tegels, zijn zeer aantrekkelijk. Daarbij gezegd te hebben, dat wij enkel werken met materialen van top kwaliteit.

Stucadoor040 - Totaalafbouw is de geschikte partij voor al uw werkzaamheden.
Wij zijn werkzaam door geheel Nederland en zeer flexibel met onze planning. Aangezien wij voldoende vakmensen hebben, kunnen wij op korte termijn met uw project van start gaan.
Onze diensten

Heeft u een stukadoor nodig in Eindhoven of omgeving?

  • Concurrende prijzen
  • Hoge kwaliteit
  • Snelle beschikbaarheid
  • Duidelijke afspraken
  • +300 Tevreden klanten
  • Garantie op ons werk

Stucadoor040 – Totaalafbouw in Eindhoven, komt graag met u in contact om uw werkzaamheden op korte termijn uit te voeren. Wij werken door geheel Nederland en komen geheel vrijblijvend bij u langs. Nadat wij alles correct hebben opgemeten, maken wij concrete afspraken met u. Zo weet u waar u precies aan toe bent. Omdat wij met duidelijke afspraken werken, weet u wanneer de oplevering zal plaatsvinden.

UITSTEKEND
115 recensies op
Jeroen Van IJmeren
Jeroen Van IJmeren
13/09/2023
Ferud en zijn team zijn echte vakmannen! Na contact met hem zijn ze op zeer korte termijn bij ons begonnen en in 3,5 dag hebben ze onze badkamer netjes en schoon opgeleverd. Wij moeten nog een badkamer en toilet betegelen en wij gaan zeker weer gebruik van zijn diensten maken!
Selda Comert
Selda Comert
10/09/2023
Geweldig resultaat! Hoogste kwaliteit tegen een goede prijs. Zelf heb ik contact gehad met Ahmet: een zeer betrouwbare en eerlijke man. Hij komt zijn afspraken na en denkt met je mee. Kortom: fantastische resultaat, vriendelijke mensen en zeer professioneel. Bedankt allemaal!
Anton Winkelmolen
Anton Winkelmolen
06/09/2023
Ferud en team, bedank voor het prachtige stucwerk! In 6 dagen tijd, met 5 man een complete woonboerderij gestuct. Laatste dag gewerkt van 9.00 - 21.30 om het af te krijgen. Voor ons was het de eerste kennismaking met dit bedrijf en afwachten hoe e.e.a. ging lopen. De stucadoors zijn harde werkers maar spreken geen Nederlands of Engels, voor ons was dat geen bezwaar, met gebarentaal kom je al heel ver :). Het meeste vooraf met Ferud doorgenomen. Het is handig om zelf af en toe het werk te checken of e.e.a. begrepen is zodat indien nodig foutjes snel kunnen worden verholpen, er wordt niet moeilijk gedaan als er iets is wat je niet helemaal bevalt, gewoon aangeven en wordt het opgelost. Zelfs de inbouwdozen in de muur worden naderhand door hen netjes teruggezocht. Mocht je in zee gaan met dit geweldige team zorg dan dat ze niks tekort komen. Kortom dit bedrijf levert goede kwaliteit werk voor een concurrerende prijs en met mensen waar je op kunt bouwen. Nogmaals dank mannen en wie weet tot een volgende keer!
Adem Ozcan
Adem Ozcan
05/09/2023
Super goeie bedrijf. Komt afspraken na ,netjes werken en hele gezellige stukadoors. Aanrader stucadoor040-totaalafbouw. Nogmaals top werk geleverd mannen.. Bijna heel mijn huis laten stucen voor de 2e keer. Top én hele fijne mee om te werkende samen aanrader
Martinus Hensgens
Martinus Hensgens
25/08/2023
Vakkundige mensen. Een afspraak is een afspraak. Meer werk word in overleg uitgevoerd en niet na de hand verrekend. Stucwerk met hoofdletters. Kundige elektricien en tegelzetters. Zeer tevreden over het resultaat, de timing en communicatie.
Edwin Abbring
Edwin Abbring
18/08/2023
Top ervaring met Ferud en zijn mannen. Goed advies, flexibel, zeer korte responstijd en de boel weer keurig achtergelaten. Kortom op alle fronten tevreden. Bedankt.
Martijn Koken
Martijn Koken
14/08/2023
Wat een toppers zijn de mannen van Stucadoor 040! Dit is de tweede woning die ik met dit bedrijf verbouw en ik ben uitermate tevreden. Niet alleen is de kwaliteit goed, de prijs is fair en met name de flexibiliteit is top. Bij de grote verbouwing wil nog wel eens iets anders uitpakken of vertragen en dan is dat gewoon in goed overleg bespreekbaar. Dat is in de huidige overspannen markt zeer zeldzaam geworden. Top gewoon!
Theunissen Gutierrez
Theunissen Gutierrez
02/08/2023
Ferud en zijn team leveren top kwaliteit en gaan gedegen en met aandacht voor detail te werk. Ze hebben ons hele huis in een kleine week zorgvuldig gestukt, met oog voor een strakke afwerking tot in de meest lastig behandelbare plekjes. Bovendien heeft Ferud oog voor een goede service en is hij niet te beroerd om na het geleverde karwei voor nazorg en (schilder-)advies garant te staan. Wat mijn vrouw en mij betreft 5 sterren, dik verdiend.
Duncan Hennekes
Duncan Hennekes
01/08/2023
Boven een muur laten stucen. Daarnaast de wc laten stucen en voorzien van nieuwe tegels. Heel prettig contact gehad. Afspraken nagekomen en op een korte termijn een afspraak kunnen maken. Hele goede ervaring gehad! Prachtig resultaat.

Stukadoor nodig in Eindhoven?

Waarom u voor ons kiest?
De vakmensen van Stucadoor 040 - Totaalafbouw leveren top kwaliteitswerk en denken graag mee met uw wensen en verwachtingen. Wij werken met vooraf duidelijk afgesproken tarieven en oplevering, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Wij werken alleen met A-merk materialen, die inbegrepen zijn in de prijzen. Velen klanten gingen u voor, die zeer tevreden zijn over onze diensten. 
Woonkamer stuken
Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf en lid van de Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven.
Stukadoor nodig?
Stukadoorsbedrijf Stucadoor040