Stukadoor Eindhoven

Bent u op zoek naar een stukadoor in Eindhoven? Bij Stucadoor040-Totaalafbouw bent u aan het juiste adres voor al uw stucwerk. 

 

Wij zijn van alle markten thuis op het gebied van stucwerk, schilderwerk, tegelwerk en overige klussen in en rondom huis.

 

De kwalitatieve diensten voor een stukadoor in Eindhoven, zijn betaalbaar en reëel. Wij denken graag met u mee, om de kosten voor uw stucwerk en overige werkzaamheden beperkt te houden. 

Stukadoor Eindhoven
Stukadoor Eindhoven

Onze stukadoor in Eindhoven kan voor u de volgende werkzaamheden uitvoeren : 

 

  • Muren stuken
  • Plafonds stuken
  • Sausklaar stucwerk
  • Spackspuitwerk
  • Spachelputz
  • Gipsplaten stuken
  • Buitenmuren Stuken

U bent bij ons verzekerd van kwalitatief stucwerk, dus met garantie op al onze werkzaamheden! Stukadoor 040 – Totaalafbouw komt graag bij u langs om al uw wensen te bespreken.

 

U hoort ter plaatse wat de kosten zullen zijn voor de werkzaamheden. Dit is gegarandeerd, daar u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

 

Wij werken met transparante prijzen, duidelijke communicatie en concrete afspraken. Onze klanten zijn zeer tevreden over de geleverde diensten. 

Woonkamer stuken
Simon Sol
Simon Sol
18/06/2024
Meerdere werkzaamheden uit laten voeren door dit fijne bedrijf. Als aannemer is het mij veel waard om verschillende werkzaamheden uit te besteden aan betrouwbare onderaannemers. Dit bedrijf is er daar één van. Afspraak is afspraak bij dit bedrijf. Goed overleg tijdens de werkzaamheden en goed eind resultaat. Een aanrader en voor mij een fijne onderaannemer waar ik op kan bouwen. Groet Sol Bouwbedrijf
Freek
Freek
09/06/2024
Top ervaring gehad met Stucadoor040! Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf. Komt netjes afspraken na en had ook op korte termijn al tijd. Erg vriendelijk en behulpzaam. Wij kregen ongevraagd advies op verschillende gebieden bij ons klusproject, wat wij als erg prettig hebben ervaren. Het stucwerk in de wc zit er hartstikke netjes op en ook de tegels in de wc en gang liggen super strak. Stucadoor040 doet niet alleen stucklussen maar kan dus ook uitstekend tegelen. Zeker een aanrader voor stucwerk en tegelwerk! Wij zijn ontzettend tevreden en erg goed geholpen!
Merel Wijlaars
Merel Wijlaars
08/06/2024
Top ervaring met deze stukadoors! Goede voorbereiding en mooi stukwerk geleverd! Zeker een aanrader!
413 commerce
413 commerce
07/06/2024
Top bedrijf, vriendelijke mensen opdracht snel afgemaakt en zeer kwalitatief. Doen wat ze zeggen! 💪
Teoman Açıkgöz
Teoman Açıkgöz
01/06/2024
Stucadoor 040 heeft onlangs mijn woonkamer en keuken gestuct en het resultaat is perfect. De communicatie was helder, de offerte duidelijk en zonder verborgen kosten. Het team werkte stipt op tijd, met oog voor detail en zorgvuldigheid, wat resulteerde in strakke, gladde muren en plafonds. Alles werd netjes opgeruimd achtergelaten. Ik raad Stucadoor 040 zonder aarzeling aan voor iedereen die kwaliteit en betrouwbaarheid zoekt.
Ramson Stucwerk, Schilderwerk & Afbouw Bedrijf
Ramson Stucwerk, Schilderwerk & Afbouw Bedrijf
01/06/2024
De mannen van Stucadoor040-totaalafbouw hebben een klus voor mij gedaan (stucwerkzaamheden en schilderwerken) Super netjes werk geleverd, Dankjewel mannen.
Marc de Haan
Marc de Haan
06/05/2024
Hele woonkamer (110 M) gestuct in een dag ! Mooi glad opgeleverd en overgangen naar kozijnen prima afgewerkt. Vakwerk !
menno
menno
01/05/2024
Top werk! Mijn tuinhuis is strak gestucd, zelfs binnen een week.
Britte Boelens
Britte Boelens
01/05/2024
Ik had op korte termijn een stukadoor nodig voor de gehele woning. Ferud communiceert duidelijk, geeft een scherpe prijs en komt alle afspraken na. Zijn team is vriendelijk en zij werken nauwkeurig. Ik raad Stucadoor 040 bij iedereen aan!
Salina Sanders
Salina Sanders
21/04/2024
Eerst laten stucen en nu de tegels laten zetten. Super strak en netjes gemaakt! Erg tevreden mee! De mannen komen netjes op tijd en hebben zichtbaar plezier in hun werk. Voor de volgende klus komen we zeker terug!

Stukadoor Eindhoven tarieven

Stucwerk wc

Wilt u graag een offerte op maat ontvangen voor uw stukadoor in Eindhoven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Tevens kunt u de tarieven van onze diensten bekijken op de website. Wij hanteren hier vanaf prijzen, omdat iedere woning een specifieke onderlaag heeft. 

 

Desondanks werken wij met eerlijke concurrerende prijzen. Laat u niet misleiden door goedkoop aanbod. Dit leidt vaak tot slordig werk en dubbele kosten. Helaas overkomt dit veel mensen, waardoor het uiteindelijke kostenplaatje enorm oploopt. Wij mogen met trots zeggen, dat Stucadoor040 – Totaalafbouw top kwaliteitswerk levert en uitzonderlijk presteert.

Tevens kunnen wij overige werkzaamheden voor u uitvoeren. Wij zijn niet alleen een stukadoorsbedrijf in Eindhoven. Bent u op zoek naar een tegelzetter in Eindhoven, schilder in Eindhoven, of een vakman voor overige klussen in en rondom huis? Stucadoor040 – Totaalafbouw heeft de ervaring en mankracht, om dit voor u uit te voeren.

 

Bekijk onze portfolio om een indruk te krijgen van de werkzaamheden van onze stukadoor in Eindhoven. Hier zal u zelf kunnen inzien, dat wij enkel kwaliteitswerk leveren. Enthousiast geraakt? Neem vrijblijvend contact met ons op, en wij staan klaar om uw werkzaamheden te verrichten op zeer korte termijn. 

tegelwerk badkamer

Stukadoorsbedrijf Eindhoven

Stucadoor040 - Totaalafbouw

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN