Stucwerk

Bent u op zoek naar een stukadoor? Bij Stucadoor040-Totaalafbouw bent u aan het juiste adres voor al uw stucwerk. 

 

Wij zijn van alle markten thuis op het gebied van stucwerk, schilderwerk, tegelwerk en overige klussen in en rondom huis.

 

De kwalitatieve diensten van onze stukadoor, zijn betaalbaar en reëel. Wij denken graag met u mee, om de kosten voor uw stucwerk en overige werkzaamheden beperkt te houden. 

Stukadoor nodig? - Glad Stucwerk muren
BetaalbaSchilderwerk binnen en buiten

Onze stukadoor kan voor u de volgende werkzaamheden uitvoeren :

 

Op zoek naar een betaalbare en betrouwbare Stukadoor?

U bent bij ons verzekerd van kwalitatief stucwerk, dus met garantie op al onze werkzaamheden! De stukadoor van Stucadoor040 – Totaalafbouw komt graag bij u langs om al uw wensen te bespreken.

 

U hoort ter plaatse wat de exacte kosten zullen zijn voor de werkzaamheden. Dit is gegarandeerd, dus u komt achteraf niet voor verrassingen te staan.

 

Wij werken met transparante prijzen, duidelijke communicatie en concrete afspraken. Onze klanten zijn zeer tevreden over de geleverde diensten. U kunt onze Google recensies van bekijken via onderstaande link (klik op afbeelding). 

Stucwerk
UITSTEKEND
138 recensies op
Bart van Roozendaal
Bart van Roozendaal
09/04/2024
Reageren snel, komen snel met een offerte en maken de klus spoedig in orde. Prettige mannen om in huis te hebben, werken netjes en het resultaat mag er zijn!
Richie Bah
Richie Bah
01/04/2024
Top samenwerking ! Heel secure en betrouwbaar.
Marjolein Verge
Marjolein Verge
07/03/2024
Fantastisch werk afgeleverd. Komt zijn afspraken na en werkt netjes en nauwkeurig. Is zeer flexibel als dat nodig is ivm de afwijkingen in de verbouwing. Voor ons een echte aanrader.
Jess Will
Jess Will
04/03/2024
Wij zijn echt tevreden! Ze konden snel komen en het is superstrak gestuct! Ferud en zijn werknemers zijn heel vriendelijk!
Petra Kluijtmans
Petra Kluijtmans
02/03/2024
Mooi vakwerk geleverd, onze lelijke kamermuur ziet er nu strak uit. Bij een volgende klus zullen we zeker weer Ferud en zijn team contacten.
Azad Demir
Azad Demir
25/02/2024
Super bedrijf,komen afspraken na en alles netjes achtergelaten dankjewel voor jullie goeie service
Chris Nillesen
Chris Nillesen
21/02/2024
Vele projecten gedaan maar dit was de eerste met Stucadoor 040. Gaat zeker niet de laatste zijn! Snel, strak en niet te vergeten de boel netjes achtergelaten.
brigitte maus
brigitte maus
13/02/2024
mooi werk afgeleverd , duidelijke communicatie en op korte tijd begonnen met de werkzaamheden de mannen hebben na de werkzaamheden alles netjes opgeruimd telefoonnummer op zak voor de volgende klus
f Q
f Q
30/01/2024
Top service! Bekwaam en vriendelijk personeel. Eigenaar denkt echt met de klant mee en neemt de tijd voor al je vragen. Ik raad ze iedereen aan!
Kevin Smeets
Kevin Smeets
29/01/2024
Zeer tevreden over stucadoor040. Zeer professioneel bedrijf. Mooi stucwerk en zeer strak afgewerkt met rifino top. Fantastisch resultaat. Ze hebben totaal ruim 300m2 gedaan op 3 dagen tijd. Woonkamer muren en plafond, hal, wc, overloop en twee muren bij een wenteltrap waardat bijna geen ruimte tussen is en 3 muren waardat een krimpscheur inzat. Ook deze professioneel opgevuld en met stuc gaas de gehele muur verstevigd. Ferud en zijn team. Bedankt voor jullie werk.

Stucwerk tarieven

Stucwerk wc

Wilt u graag een offerte op maat ontvangen voor uw stucwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Tevens kunt u de tarieven van onze diensten bekijken op de website. Wij hanteren hier vanaf prijzen, omdat iedere woning een specifieke onderlaag heeft. 

 

Desondanks werken wij met eerlijke concurrerende prijzen. Laat u niet misleiden door een goedkoop aanbod van een stukadoor. Dit leidt vaak tot slordig werk en dubbele kosten. Helaas overkomt dit veel mensen, waardoor het uiteindelijke kostenplaatje enorm oploopt. Wij mogen met trots zeggen, dat Stucadoor040 – Totaalafbouw top kwaliteitswerk levert en uitzonderlijk presteert.

Tevens kunnen wij overige werkzaamheden voor u uitvoeren. Bent u op zoek naar een tegelzetter, schilder, of een vakman voor overige klussen in en rondom huis? Stucadoor040 – Totaalafbouw heeft de ervaring en mankracht, om dit voor u uit te voeren.

 

Bekijk onze portfolio om een indruk te krijgen van de werkzaamheden. Hier zal u zelf kunnen inzien, dat wij enkel kwaliteitswerk leveren. Enthousiast geraakt? Neem vrijblijvend contact met ons op, en wij staan klaar om uw werkzaamheden te verrichten op zeer korte termijn. 

Stucwerk muren en plafond