Stucwerk

Bent u op zoek naar een stukadoor? Bij Stucadoor040-Totaalafbouw bent u aan het juiste adres voor al uw stucwerk. 

 

Wij zijn van alle markten thuis op het gebied van stucwerk, schilderwerk, tegelwerk en overige klussen in en rondom huis.

 

De kwalitatieve diensten van onze stukadoor, zijn betaalbaar en reëel. Wij denken graag met u mee, om de kosten voor uw stucwerk en overige werkzaamheden beperkt te houden. 

Stukadoor nodig? - Glad Stucwerk muren
BetaalbaSchilderwerk binnen en buiten

Onze stukadoor kan voor u de volgende werkzaamheden uitvoeren :

 

Op zoek naar een betaalbare en betrouwbare Stukadoor?

U bent bij ons verzekerd van kwalitatief stucwerk, dus met garantie op al onze werkzaamheden! De stukadoor van Stucadoor040 – Totaalafbouw komt graag bij u langs om al uw wensen te bespreken.

 

U hoort ter plaatse wat de exacte kosten zullen zijn voor de werkzaamheden. Dit is gegarandeerd, dus u komt achteraf niet voor verrassingen te staan.

 

Wij werken met transparante prijzen, duidelijke communicatie en concrete afspraken. Onze klanten zijn zeer tevreden over de geleverde diensten. U kunt onze Google recensies van bekijken via onderstaande link (klik op afbeelding). 

Stucwerk
UITSTEKEND
62 recensies op
Maria
Maria
23/01/2023
Voor de derde keer zijn de mannen van 040 totaal afbouw weer geweest in onze huis in Duitsland, ondanks de slechte muren is het super strak geworden. 040 totaal afbouw jullie zijn weer jullie afspraken na gekomen en zelfs meer gedaan dan dat er afgesproken was. Tot de laatste minuut Topwerk, Topmensen, Topbedrijf, Wat mij en mijn vrouw betreft een dikke 10 Hopelijk komen jullie een keer bij ons overnachten in onze pension maar dan niet om te werken maar om lekker te genieten van de moezel. Heel veel dank Ferud en team
Jan Vroenhoven
Jan Vroenhoven
14/01/2023
Op 11-01 ano 2023 heeft stukadoor 040 bij ons de gehelen verdieping gestucte Zeer tevreden over de kwaliteit en de service van het team.
Ilona Groen
Ilona Groen
09/01/2023
Top werk!! Ferud en zijn team komen afspraken na, werken super netjes! Muren zien er super goed en strak uit. Ook na het werk alles heel netjes opgeruimd en schoon achter gelaten. Vakmannen!
Wout de Wit
Wout de Wit
05/01/2023
2 jaar geleden de beneden verdieping laten stucadoren. Deze week was de bovenetage aan de beurt. Tweemaal toe, 100 punten. Afspraken zijn helder, super strak en glad stucwerk. Naderhand een controle rondje, tot iedereen tevreden is. Super aardig mannen. Aanrader!
Rosita Floothuis
Rosita Floothuis
04/01/2023
Op mijn aanvraag werd heel snel gereageerd.. duidelijk welke werkzaamheden er gedaan werden, de duur vd werkzaamheden en de kosten. Het geleverde stucwerk is super netjes gedaan, een complete boven verdieping in 1 dag. Een echte aanrader! 👍
K E
K E
23/12/2022
Kan iedereen oprecht adviseren om deze heren in te schakelen als je jouw huis wilt renoveren. Ze hebben mijn huis van top tot teen aangepakt en ben enorm blij met de resultaat. Komen afspraken na, betaalbare prijzen en werken erg netjes. Dankjewel heren!
Bas S.
Bas S.
23/12/2022
Zeer tevreden met het werk van stucadoor040, vakmensen die zeer snel schakelen en strak werk leveren. Aardige mensen bovendien
Saskia De Haas
Saskia De Haas
19/12/2022
Dit weekend bij ons gestuced. Komt afspraken na, mooi afgewerkt. Aanrader.
Robert
Robert
11/12/2022
De mannen van 040stucadoor hebben bij ons de gehele boven verdieping, schouw en hal gestuct. Ontzettend vriendelijke, rustige mannen, die gewoon ontzettend hard doorwerken (te vaak koffie aanbieden hoeft niet, want eersten werken, werd dan gezegd), snel, maar ongelofelijk goed en strak. Erg tevreden over het geleverde werk. Mannen die hun vak verstaan en waar je op kunt bouwen!

Stucwerk tarieven

Stucwerk wc

Wilt u graag een offerte op maat ontvangen voor uw stucwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Tevens kunt u de tarieven van onze diensten bekijken op de website. Wij hanteren hier vanaf prijzen, omdat iedere woning een specifieke onderlaag heeft. 

 

Desondanks werken wij met eerlijke concurrerende prijzen. Laat u niet misleiden door een goedkoop aanbod van een stukadoor. Dit leidt vaak tot slordig werk en dubbele kosten. Helaas overkomt dit veel mensen, waardoor het uiteindelijke kostenplaatje enorm oploopt. Wij mogen met trots zeggen, dat Stucadoor040 – Totaalafbouw top kwaliteitswerk levert en uitzonderlijk presteert.

Tevens kunnen wij overige werkzaamheden voor u uitvoeren. Bent u op zoek naar een tegelzetter, schilder, of een vakman voor overige klussen in en rondom huis? Stucadoor040 – Totaalafbouw heeft de ervaring en mankracht, om dit voor u uit te voeren.

 

Bekijk onze portfolio om een indruk te krijgen van de werkzaamheden. Hier zal u zelf kunnen inzien, dat wij enkel kwaliteitswerk leveren. Enthousiast geraakt? Neem vrijblijvend contact met ons op, en wij staan klaar om uw werkzaamheden te verrichten op zeer korte termijn. 

Stucwerk muren en plafond