Schilder Maastricht

Bent u op zoek naar een schilder in Maastricht? Bij Stucadoor040-Totaalafbouw bent u aan het juiste adres voor al uw schilderwerk. 

 

Wij zijn van alle markten thuis op het gebied van stucwerk, schilderwerk, tegelwerk en overige klussen in en rondom huis.

 

De kwalitatieve diensten voor een schilder in Maastricht, zijn betaalbaar en reëel. Wij denken graag met u mee, om de kosten voor uw schilderwerk en overige werkzaamheden beperkt te houden. 

Schilder Eindhoven
BetaalbaSchilderwerk binnen en buiten

Onze schilder in Maastricht kan voor u de volgende werkzaamheden uitvoeren:

 

  • Muren schilderen

  • Plafonds schilderen
  • Kozijnen en deuren
  • Buitenmuren schilderen
  • Trap schilderen

U bent bij ons verzekerd van kwalitatief schilderwerk, dus met garantie op al onze werkzaamheden! Stucadoor040 – Totaalafbouw komt graag bij u langs om al uw wensen te bespreken.

 

U hoort ter plaatse wat de exacte kosten zullen zijn voor de werkzaamheden. Dit is gegarandeerd, dus u komt achteraf niet voor verrassingen te staan.

 

Wij werken met transparante prijzen, duidelijke communicatie en concrete afspraken. Onze klanten zijn zeer tevreden over de geleverde diensten. U kunt onze Google recensies van bekijken via onderstaande link (klik op afbeelding). 

Stukadoorsbedrijf Eindhoven
Marc de Haan
Marc de Haan
06/05/2024
Hele woonkamer (110 M) gestuct in een dag ! Mooi glad opgeleverd en overgangen naar kozijnen prima afgewerkt. Vakwerk !
menno
menno
01/05/2024
Top werk! Mijn tuinhuis is strak gestucd, zelfs binnen een week.
Britte Boelens
Britte Boelens
01/05/2024
Ik had op korte termijn een stukadoor nodig voor de gehele woning. Ferud communiceert duidelijk, geeft een scherpe prijs en komt alle afspraken na. Zijn team is vriendelijk en zij werken nauwkeurig. Ik raad Stucadoor 040 bij iedereen aan!
Salina Sanders
Salina Sanders
21/04/2024
Eerst laten stucen en nu de tegels laten zetten. Super strak en netjes gemaakt! Erg tevreden mee! De mannen komen netjes op tijd en hebben zichtbaar plezier in hun werk. Voor de volgende klus komen we zeker terug!
Bart van Roozendaal
Bart van Roozendaal
09/04/2024
Reageren snel, komen snel met een offerte en maken de klus spoedig in orde. Prettige mannen om in huis te hebben, werken netjes en het resultaat mag er zijn!
Richie Bah
Richie Bah
01/04/2024
Top samenwerking ! Heel secure en betrouwbaar.
Marjolein Verge
Marjolein Verge
07/03/2024
Fantastisch werk afgeleverd. Komt zijn afspraken na en werkt netjes en nauwkeurig. Is zeer flexibel als dat nodig is ivm de afwijkingen in de verbouwing. Voor ons een echte aanrader.
Jess Will
Jess Will
04/03/2024
Wij zijn echt tevreden! Ze konden snel komen en het is superstrak gestuct! Ferud en zijn werknemers zijn heel vriendelijk!
Petra Kluijtmans
Petra Kluijtmans
02/03/2024
Mooi vakwerk geleverd, onze lelijke kamermuur ziet er nu strak uit. Bij een volgende klus zullen we zeker weer Ferud en zijn team contacten.
Azad Demir
Azad Demir
25/02/2024
Super bedrijf,komen afspraken na en alles netjes achtergelaten dankjewel voor jullie goeie service

Schilder Maastricht tarieven

Schilder Eindhoven

Wilt u graag een offerte op maat ontvangen voor uw schilder in Maastricht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Tevens kunt u de tarieven van onze diensten bekijken op de website. Wij hanteren hier vanaf prijzen, omdat iedere woning een specifieke onderlaag heeft. 

 

Desondanks werken wij met eerlijke concurrerende prijzen. Laat u niet misleiden door goedkoop aanbod. Dit leidt vaak tot slordig werk en dubbele kosten. Helaas overkomt dit veel mensen, waardoor het uiteindelijke kostenplaatje enorm oploopt. Wij mogen met trots zeggen, dat Stucadoor040 – Totaalafbouw top kwaliteitswerk levert en uitzonderlijk presteert.

Tevens kunnen wij overige werkzaamheden voor u uitvoeren. Bent u op zoek naar een tegelzetter, stukadoor, of een vakman voor overige klussen in en rondom huis? Stucadoor040 – Totaalafbouw heeft de ervaring en mankracht, om dit voor u uit te voeren.

 

Bekijk onze portfolio om een indruk te krijgen van de werkzaamheden. Hier zal u zelf kunnen inzien, dat wij enkel kwaliteitswerk leveren. Enthousiast geraakt? Neem vrijblijvend contact met ons op, en wij staan klaar om uw werkzaamheden te verrichten op zeer korte termijn. 

Stukadoor Eindhoven