Wat klanten zeggen

Goede prijs-kwaliteitverhouding. Leveren top werk en komen de gemaakte afspraken na.

Stukadoor Venlo
Familie van Dijk
Zwolle
Na een eerdere slechte ervaring , kwam ik uit bij Stucadoor 040, wat hebben zij prachtig werk geleverd!

Stukadoor Eindhoven
Ingrid
Maasbracht
Stucadoor 040 is zeker aan te raden voor uw verbouwing of stucwerk. Goede en duidelijke communicatie over de werkzaamheden.
Badkamer renovatie
Familie van Hof
Hoorn
UITSTEKEND
121 recensies op
Sherman Doesburg
Sherman Doesburg
24/11/2023
Super mooi werk geleverd met mooi resultaat. Het stucwerk van stucadoor 040 raad ik mensen zeker aan. Nogmaals bedankt.
Martijn Rzadkiewicz
Martijn Rzadkiewicz
19/11/2023
dit weekend dit top bedrijf stucadoor 040 totaalafbouw in huis gehad voor het stukadoren van de woonkamer bijkeuken gang en badkamer. deze mensen hebben prachtigwerk geleverd niet is te veel gevraagd. de mannen werken hard secuur..je moet ze bijna dwingen om te eten en te drinken..voor iedereen een aanrader.niet alleen de mannen maar ook de eigenaar is een man waar je op kan bouwen en vertrouwen. Team 040 totaalafbouw bedankt!!! we zien jullie graag weer terug bij de klussen die nog volgen!!!!
Ramson Stucwerk, Schilderwerk & Afbouw Bedrijf
Ramson Stucwerk, Schilderwerk & Afbouw Bedrijf
18/11/2023
De mannen van Stucadoor040-totaalafbouw hebben een klus voor mij gedaan (stucwerkzaamheden en schilderwerken) Super netjes werk geleverd, Dankjewel mannen.
Asteris
Asteris
18/11/2023
Great work by Ferud and his team! Friendly, good communication with excellent result. Plastering and painting work done according to wishes, highly recommended!
Seyda Turgut
Seyda Turgut
31/10/2023
040 Stucadoor team, Ferud, Müslüm en natuurlijk Mark, wat een geweldige team en kunde! In een rap tempo is de hele zolderverdieping met meerdere kamers gestuced en laminaat aangelegd. Keurig gewerkt! Je kunt met een gerust hart contact opnemen met 040. Alle teamleden denken met je mee en geven advies. Voor een volgende toekomstige klus nemen wij weer contact op!
Kim Weijland
Kim Weijland
21/10/2023
Ferud en zijn collega's hebben top werk geleverd ! We hadden wat haast, ze konden de volgende dag beginnen en hebben ons huis in 3 dagen gestuct ! Professioneel en goed vakwerk. Aanrader !
Frank
Frank
28/09/2023
Top werk. Alles strak gestuct. Geen hoek was onmogelijk voor het driemans team om te stuccen. Een aanrader als het om vakwerk gaat. Bedankt Ferud en team
Jeroen Van IJmeren
Jeroen Van IJmeren
13/09/2023
Ferud en zijn team zijn echte vakmannen! Na contact met hem zijn ze op zeer korte termijn bij ons begonnen en in 3,5 dag hebben ze onze badkamer netjes en schoon opgeleverd. Wij moeten nog een badkamer en toilet betegelen en wij gaan zeker weer gebruik van zijn diensten maken!
Selda Comert
Selda Comert
10/09/2023
Geweldig resultaat! Hoogste kwaliteit tegen een goede prijs. Zelf heb ik contact gehad met Ahmet: een zeer betrouwbare en eerlijke man. Hij komt zijn afspraken na en denkt met je mee. Kortom: fantastische resultaat, vriendelijke mensen en zeer professioneel. Bedankt allemaal!
Anton Winkelmolen
Anton Winkelmolen
06/09/2023
Ferud en team, bedank voor het prachtige stucwerk! In 6 dagen tijd, met 5 man een complete woonboerderij gestuct. Laatste dag gewerkt van 9.00 - 21.30 om het af te krijgen. Voor ons was het de eerste kennismaking met dit bedrijf en afwachten hoe e.e.a. ging lopen. De stucadoors zijn harde werkers maar spreken geen Nederlands of Engels, voor ons was dat geen bezwaar, met gebarentaal kom je al heel ver :). Het meeste vooraf met Ferud doorgenomen. Het is handig om zelf af en toe het werk te checken of e.e.a. begrepen is zodat indien nodig foutjes snel kunnen worden verholpen, er wordt niet moeilijk gedaan als er iets is wat je niet helemaal bevalt, gewoon aangeven en wordt het opgelost. Zelfs de inbouwdozen in de muur worden naderhand door hen netjes teruggezocht. Mocht je in zee gaan met dit geweldige team zorg dan dat ze niks tekort komen. Kortom dit bedrijf levert goede kwaliteit werk voor een concurrerende prijs en met mensen waar je op kunt bouwen. Nogmaals dank mannen en wie weet tot een volgende keer!
Stukadoor040 - totaalafbouw Trustpilot

Trustoo Reviews Stucadoor040