Wat klanten zeggen

Goede prijs-kwaliteitverhouding. Leveren top werk en komen de gemaakte afspraken na.

Stukadoor Venlo
Familie van Dijk
Zwolle
Na een eerdere slechte ervaring , kwam ik uit bij Stucadoor 040, wat hebben zij prachtig werk geleverd!

Stukadoor Eindhoven
Ingrid
Maasbracht
Stucadoor 040 is zeker aan te raden voor uw verbouwing of stucwerk. Goede en duidelijke communicatie over de werkzaamheden.
Badkamer renovatie
Familie van Hof
Hoorn
UITSTEKEND
62 recensies op
Maria
Maria
23/01/2023
Voor de derde keer zijn de mannen van 040 totaal afbouw weer geweest in onze huis in Duitsland, ondanks de slechte muren is het super strak geworden. 040 totaal afbouw jullie zijn weer jullie afspraken na gekomen en zelfs meer gedaan dan dat er afgesproken was. Tot de laatste minuut Topwerk, Topmensen, Topbedrijf, Wat mij en mijn vrouw betreft een dikke 10 Hopelijk komen jullie een keer bij ons overnachten in onze pension maar dan niet om te werken maar om lekker te genieten van de moezel. Heel veel dank Ferud en team
Jan Vroenhoven
Jan Vroenhoven
14/01/2023
Op 11-01 ano 2023 heeft stukadoor 040 bij ons de gehelen verdieping gestucte Zeer tevreden over de kwaliteit en de service van het team.
Ilona Groen
Ilona Groen
09/01/2023
Top werk!! Ferud en zijn team komen afspraken na, werken super netjes! Muren zien er super goed en strak uit. Ook na het werk alles heel netjes opgeruimd en schoon achter gelaten. Vakmannen!
Wout de Wit
Wout de Wit
05/01/2023
2 jaar geleden de beneden verdieping laten stucadoren. Deze week was de bovenetage aan de beurt. Tweemaal toe, 100 punten. Afspraken zijn helder, super strak en glad stucwerk. Naderhand een controle rondje, tot iedereen tevreden is. Super aardig mannen. Aanrader!
Rosita Floothuis
Rosita Floothuis
04/01/2023
Op mijn aanvraag werd heel snel gereageerd.. duidelijk welke werkzaamheden er gedaan werden, de duur vd werkzaamheden en de kosten. Het geleverde stucwerk is super netjes gedaan, een complete boven verdieping in 1 dag. Een echte aanrader! 👍
K E
K E
23/12/2022
Kan iedereen oprecht adviseren om deze heren in te schakelen als je jouw huis wilt renoveren. Ze hebben mijn huis van top tot teen aangepakt en ben enorm blij met de resultaat. Komen afspraken na, betaalbare prijzen en werken erg netjes. Dankjewel heren!
Bas S.
Bas S.
23/12/2022
Zeer tevreden met het werk van stucadoor040, vakmensen die zeer snel schakelen en strak werk leveren. Aardige mensen bovendien
Saskia De Haas
Saskia De Haas
19/12/2022
Dit weekend bij ons gestuced. Komt afspraken na, mooi afgewerkt. Aanrader.
Robert
Robert
11/12/2022
De mannen van 040stucadoor hebben bij ons de gehele boven verdieping, schouw en hal gestuct. Ontzettend vriendelijke, rustige mannen, die gewoon ontzettend hard doorwerken (te vaak koffie aanbieden hoeft niet, want eersten werken, werd dan gezegd), snel, maar ongelofelijk goed en strak. Erg tevreden over het geleverde werk. Mannen die hun vak verstaan en waar je op kunt bouwen!
Stukadoor040 - totaalafbouw Trustpilot

Trustoo Reviews Stucadoor040