Op zoek naar een betaalbare en betrouwbare Stukadoor?

  • Concurrende prijzen
  • Hoge kwaliteit
  • Duidelijke afspraken
  • +300 Tevreden klanten
Stukadoorsbedrijf Stucadoor040 - Totaalafbouw, uw betrouwbare stukadoor, schilder en tegelzetter vindt u bij ons! Wij zijn werkzaam door heel Nederland.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, dat zich bezighoudt met alle klussen in en rondom huis. Geen project is te groot of complex voor ons, wij gaan graag de uitdaging aan!

Of u nu op zoek bent naar de vakman voor uw werkzaamheden in huis, bedrijfspand of uniek project, wij beheersen de kennis en ervaring op alle soorten projecten.

Wij hechten veel waarde aan duidelijke en concrete communicatie met onze klanten. Onze tarieven die wij hanteren voor onder andere stucwerk, schilderwerk of het plaatsen van tegels, zijn zeer aantrekkelijk. Daarbij gezegd te hebben, dat wij enkel met materialen werken van top kwaliteit.

Ons totaal aanbod van diensten treft u hieronder aan. Om een algemene indruk te krijgen van ons kwaliteitswerk, kunt u dit inzien via onze sociale media kanalen en portfolio.
Stukadoorsbedrijf Stucadoor040
Wat klanten
Over ons zeggen
Simon Sol
Simon Sol
18/06/2024
Meerdere werkzaamheden uit laten voeren door dit fijne bedrijf. Als aannemer is het mij veel waard om verschillende werkzaamheden uit te besteden aan betrouwbare onderaannemers. Dit bedrijf is er daar één van. Afspraak is afspraak bij dit bedrijf. Goed overleg tijdens de werkzaamheden en goed eind resultaat. Een aanrader en voor mij een fijne onderaannemer waar ik op kan bouwen. Groet Sol Bouwbedrijf
Freek
Freek
09/06/2024
Top ervaring gehad met Stucadoor040! Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf. Komt netjes afspraken na en had ook op korte termijn al tijd. Erg vriendelijk en behulpzaam. Wij kregen ongevraagd advies op verschillende gebieden bij ons klusproject, wat wij als erg prettig hebben ervaren. Het stucwerk in de wc zit er hartstikke netjes op en ook de tegels in de wc en gang liggen super strak. Stucadoor040 doet niet alleen stucklussen maar kan dus ook uitstekend tegelen. Zeker een aanrader voor stucwerk en tegelwerk! Wij zijn ontzettend tevreden en erg goed geholpen!
Merel Wijlaars
Merel Wijlaars
08/06/2024
Top ervaring met deze stukadoors! Goede voorbereiding en mooi stukwerk geleverd! Zeker een aanrader!
413 commerce
413 commerce
07/06/2024
Top bedrijf, vriendelijke mensen opdracht snel afgemaakt en zeer kwalitatief. Doen wat ze zeggen! 💪
Teoman Açıkgöz
Teoman Açıkgöz
01/06/2024
Stucadoor 040 heeft onlangs mijn woonkamer en keuken gestuct en het resultaat is perfect. De communicatie was helder, de offerte duidelijk en zonder verborgen kosten. Het team werkte stipt op tijd, met oog voor detail en zorgvuldigheid, wat resulteerde in strakke, gladde muren en plafonds. Alles werd netjes opgeruimd achtergelaten. Ik raad Stucadoor 040 zonder aarzeling aan voor iedereen die kwaliteit en betrouwbaarheid zoekt.
Ramson Stucwerk, Schilderwerk & Afbouw Bedrijf
Ramson Stucwerk, Schilderwerk & Afbouw Bedrijf
01/06/2024
De mannen van Stucadoor040-totaalafbouw hebben een klus voor mij gedaan (stucwerkzaamheden en schilderwerken) Super netjes werk geleverd, Dankjewel mannen.
Marc de Haan
Marc de Haan
06/05/2024
Hele woonkamer (110 M) gestuct in een dag ! Mooi glad opgeleverd en overgangen naar kozijnen prima afgewerkt. Vakwerk !
menno
menno
01/05/2024
Top werk! Mijn tuinhuis is strak gestucd, zelfs binnen een week.
Britte Boelens
Britte Boelens
01/05/2024
Ik had op korte termijn een stukadoor nodig voor de gehele woning. Ferud communiceert duidelijk, geeft een scherpe prijs en komt alle afspraken na. Zijn team is vriendelijk en zij werken nauwkeurig. Ik raad Stucadoor 040 bij iedereen aan!
Salina Sanders
Salina Sanders
21/04/2024
Eerst laten stucen en nu de tegels laten zetten. Super strak en netjes gemaakt! Erg tevreden mee! De mannen komen netjes op tijd en hebben zichtbaar plezier in hun werk. Voor de volgende klus komen we zeker terug!
Onze diensten
Stucadoor040 - Totaalafbouw is de geschikte partij voor al uw werkzaamheden.

Wij zijn werkzaam door geheel Nederland en zeer flexibel met onze planning. Aangezien wij voldoende vakmensen hebben, kunnen wij op korte termijn met uw project van start gaan.
Tegelwerk

Tegelwerk

Stukadoorsbedrijf Stucadoor040

Waarom u voor ons kiest?
De vakmensen van Stucadoor 040 - Totaalafbouw leveren top kwaliteitswerk en denken graag mee met uw wensen en verwachtingen. Wij werken met vooraf duidelijk afgesproken tarieven en oplevering, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Wij werken alleen met A-merk materialen, die inbegrepen zijn in de prijzen. Velen klanten gingen u voor, die zeer tevreden zijn over onze diensten. 
Muur behangen

Stukadoorsbedrijf Stucadoor040

Stukadoorsbedrijf Stucadoor040

Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf!