• 0638969737
  • info@stucadoor040-totaalafbouw.nl
  • Adelaartlaan 222, 5665 CS Geldrop

Op zoek naar een betaalbare en betrouwbare Stukadoor?

  • Concurrende prijzen
  • Hoge kwaliteit
  • Duidelijke afspraken
  • +300 Tevreden klanten
Stukadoorsbedrijf Stucadoor040 - Totaalafbouw, uw betrouwbare stukadoor, schilder en tegelzetter vindt u bij ons! Wij zijn werkzaam door heel Nederland.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, dat zich bezighoudt met alle klussen in en rondom huis. Geen project is te groot of complex voor ons, wij gaan graag de uitdaging aan!

Of u nu op zoek bent naar de vakman voor uw werkzaamheden in huis, bedrijfspand of uniek project, wij beheersen de kennis en ervaring op alle soorten projecten.

Wij hechten veel waarde aan duidelijke en concrete communicatie met onze klanten. Onze tarieven die wij hanteren voor onder andere stucwerk, schilderwerk of het plaatsen van tegels, zijn zeer aantrekkelijk. Daarbij gezegd te hebben, dat wij enkel met materialen werken van top kwaliteit.

Ons totaal aanbod van diensten treft u hieronder aan. Om een algemene indruk te krijgen van ons kwaliteitswerk, kunt u dit inzien via onze sociale media kanalen en portfolio.
Stukadoorsbedrijf Stucadoor040
Wat klanten
Over ons zeggen
UITSTEKEND
52 recensies op
bruh
bruh
30/10/2022
Aanraader! Alles netjes en op tijd.
Lees verder
Tonie van Meerten
Tonie van Meerten
27/10/2022
Wat een top team van Stucadoor 040. Mijn bovenverdieping afgelopen week volledig glad in 2 dagen tijd. Echt super strak. Ik had altijd een hekel aan stukadoors in verband met de rommel maar dat was hier niet het geval. Alles netjes opgeruimd, zelfs met de stofzuiger in de weer geweest. Wij zijn ontzettend tevreden. Hier kunnen andere stukadoors bedrijven veel van leren.
Lees verder
Joachim Timmermans
Joachim Timmermans
25/10/2022
Super tevreden over het werk! ze konden snel en hebben echt topwerk geleverd, echt heel erg mooi strak werk!
Lees verder
MARTIN LUPER
MARTIN LUPER
18/10/2022
Top bédrijf
Lees verder
Kim Renet
Kim Renet
14/10/2022
Wij zijn zeer tevreden over stucadoor040, strak werk, professioneel gedaan. Goede communicatie en fijne afspraken! Hartstikke bedankt voor het mooie eindresultaat!
Lees verder
Rus & Tara
Rus & Tara
03/10/2022
Echt een aanrader! Communicatie was top, super vriendelijk en leveren kwaliteit. Dankjewel kerels voor het vakwerk wat jullie hebben afgeleverd! Wij zijn er super blij mee 😄 Rus & Tara
Lees verder
Robbert Plugers
Robbert Plugers
03/10/2022
Super kwaliteit en top service. Had geen betere partij kunnen wensen.
Lees verder
Larry Mertens
Larry Mertens
01/10/2022
Had snel een stucer nodig voor een kleine klus, kon hier snel terecht en het werk is mooi strak en van professioneel kwaliteit. Blij mee, bedankt 👍🏻
Lees verder
Onur Tuter
Onur Tuter
10/09/2022
Gisteren gesproken vandaag klaar gemaakt 100m2 stucwerk sausklaar. Top bedrijf ,optijd,komen afspraken na werken netjes ruimen alles op.aanrader voor iedereen stucadoor040👌👌👌
Lees verder
Onze diensten
Stucadoor040 - Totaalafbouw is de geschikte partij voor al uw werkzaamheden.

Wij zijn werkzaam door geheel Nederland en zeer flexibel met onze planning. Aangezien wij voldoende vakmensen hebben, kunnen wij op korte termijn met uw project van start gaan.
Tegelwerk

Tegelwerk

Stukadoorsbedrijf Stucadoor040

Waarom u voor ons kiest?

De vakmensen van Stucadoor 040 - Totaalafbouw leveren top kwaliteitswerk en denken graag mee met uw wensen en verwachtingen. Wij werken met vooraf duidelijk afgesproken tarieven en oplevering, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Wij werken alleen met A-merk materialen, die inbegrepen zijn in de prijzen. Velen klanten gingen u voor, die zeer tevreden zijn over onze diensten. 
Muur behangen

Stukadoorsbedrijf Stucadoor040

Stukadoorsbedrijf Stucadoor040

Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf!